Bezoek nu onze winkels weer zonder afspraak, zonder tijdslot.. Gewoon open! 2x 300m2 Herenmode, ruimte genoeg om u veilig te kunnen ontvangen.

Update Marc Edwards Service & COVID 15 December 2020

Lieve vrienden van Marc Edwards, 

Allereerst willen we jullie uit de grond van ons hart bedanken voor alle steun en loyaliteit die we al meer dan 5 jaar maar met name de laatste 10 maanden van jullie hebben mogen ontvangen! We willen benadrukken dat we zonder trouwe klanten als jullie nergens zijn en staan tijdens deze lockdown vanzelfsprekend voor jullie klaar! 

Dat dit in de feestelijke december maand een extra klap is mag duidelijk zijn en we hopen dan ook dat jullie ons ook in deze zware lockdown periode willen blijven ondersteunen en dat kan perfect via onze online winkel op www.marcedwards.nl 

Het grootste deel van onze prachtige winter collectie staat daar met hele fijne kortingen voor je klaar dus wees welkom in onze webstore! 

We regelen alles! Van persoonlijke thuisbezorging tot een private shopping afspraak (aan huis), een FaceTime rondje door onze winkels of wellicht wil je als vaste klant een op uw persoonlijke smaak samengestelde box met artikelen thuisbezorgd krijgen om daar vrijblijvend een keuze uit te maken. Alles is mogelijk en niets is ons te gek! 

Neem dus vooral contact op via telefoon, whatsapp & mail met vragen, verzoeken en wat al niet meer…  Wij staan met ons hele team voor jullie klaar! 

Marc Edwards Bussum: 035-7603323 Bussum@Marcedwards.nl

Marc Edwards Haarlem: 023-2049010 Haarlem@Marcedwards.nl

Whatsapp ons op nummer 035-7603323

Neem dus vooral contact op via telefoon, whatsapp & mail met vragen, verzoeken en wat al niet meer…  Wij staan met ons hele team voor jullie klaar!

We wensen jullie ondanks alles restricties hele fijne en warme feestdagen toe!

Team Marc Edwards

Marc * Edward * Sander * Majella * Marcus * Michiel * Brigitte * Wendy * Xavi

4 Replies to “Update Marc Edwards Service & COVID 15 December 2020”

 1. Kristiaan van der Heijden schreef:

  Beste medewerker, ik wil wat bestellen via jullie website. Kan het eventueel retour als het niet past?
  Vriendelijke groet, Kristiaan van der Heijden.

  1. Marc Steenbergen schreef:

   Beste Kristiaan,

   Hartelijk dank voor je reactie en je interesse. Uiteraard mag je je bestelling retourneren als deze niet naar wens is. Als je in de regio woont brengen we je bestelling bij je thuis en kunnen we deze ook weer ophalen als je dat wenst. Of natuurlijk als het allemaal meezit zien we je na 19 januari gewoon weer in de winkel.

   Groet Marc & Edward

 2. Frank schreef:

  Beste medewerker,
  Kan ik een artikel ook ophalen in de winkel in Bussum?
  Ik wil geen bezorgkosten betalen als ik in Naarden woon.

  Alvast dank voor jullie reactie.
  Groet Frank

  1. Marc Steenbergen schreef:

   Beste Frank,

   Dank voor je interesse, ophalen is op dit moment even niet mogelijk helaas. Maar stuur me even een mailtje marc@marcedwards.nl met wat je wilde bestellen en dan ga ik het regelen! We brengen het dan zsm persoonlijk bij je thuis.

   Groet,

   Marc

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.