Nu dezelfde dag gratis bezorging in de regio*

Maatwerk | Uw maatpak van Marc Edwards Bussum & Haarlem

Maatwerk

In het Woordenboek wordt "maatwerk" alsvolgt omschreven:

V.) 1) Het op de juiste maat maken van kleding 2) Nauwkeurig afgestemde arbeid 3) Op maat gemaakt 4) Precisie arbeid 5) Werk op bestelling gemaakt 

Bij MarcEdwards Menswear in Bussum & Haarlem kunt u terecht voor zowel een pak direct uit het vak van bijvoorbeeld Tagliatore, Boglioli, Roy Robson, Corneliani, Corneliani CC en Studio Milano. Mocht u toch een wat meer specifiekere wens hebben, kunnen wij exclusief voor u ook in beide filialen een pak op maat verzorgen. Met keuze uit meer dan 500 stoffen voor zowel een prachtig pak, jasje, broek of vestje. 

Door onze tailor word er samen met u een pak geheel naar eigen keuze samengesteld, van de stof, de voering en de knopen tot aan de maakwijze. De maakwijze kan varieren van traditioneel tot aan een super softe relax make. 

De keuze is aan U.....

Het is aan te raden om hiervoor een afspraak te maken, zodat we dan ruim de tijd voor u hebben en het perfect in orde kunnen maken. 

Dit kan voor Bussum via bussum@marcedwards.nl of telefonisch 035 760 33 23 en voor Haarlem via haarlem@marcedwards.nl of 023 204 90 10

 

 

 

 

Kies je eigen opties


M2M Stof Leveranciers