fbpx
Shop nu ook 24/7 online bij MarcEdwards met gratis dezelfde dag bezorging in de regio*

Maatwerk – Made to Measure

Wat is maatwerk

In het Woordenboek wordt “maatwerk” alsvolgt omschreven:

V.) 1) Het op de juiste maat maken van kleding 2) Nauwkeurig afgestemde arbeid 3) Op maat gemaakt 4) Precisie arbeid 5) Werk op bestelling gemaakt 

De mogelijkheden

Bij MarcEdwards Menswear in Bussum & Haarlem kunt u terecht voor zowel een pak direct uit het vak van bijvoorbeeld Tagliatore, Boglioli, Roy Robson, Corneliani, Corneliani CC en Studio Milano. Mocht u toch een wat meer specifiekere wens hebben, kunnen wij exclusief voor u ook in beide filialen een pak op maat verzorgen. Met keuze uit meer dan 500 stoffen voor zowel een prachtig pak, jasje, broek of vestje. 

Door onze tailor word er samen met u een pak geheel naar eigen keuze samengesteld, van de stof, de voering en de knopen tot aan de maakwijze. De maakwijze kan varieren van traditioneel tot aan een super softe relax make. 

De keuze is aan U…..

Het is aan te raden om hiervoor een afspraak te maken, zodat we dan ruim de tijd voor u hebben en het perfect in orde kunnen maken. 

Dit kan voor Bussum via bussum@marcedwards.nl of telefonisch 035 760 33 23 en voor Haarlem via haarlem@marcedwards.nl of 023 204 90 10