Meld je nu ook aan voor de Marc Edwards activiteiten!

Op de hoogte blijven van onze activiteiten voor vaste klanten? Volg ons op Instagram, Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief

Over Marc Edwards

Marc Edwards is niet één persoon, maar het is de samensmelting van onze voornamen. We werken allebei al jaren in de fashion industrie en we hadden al geruime tijd het plan om een concept neer te zetten voor de meer modegeoriënteerde man die bovenal kwaliteit en uitstekende service verwacht. 

Naast goed getraind winkelpersoneel en een helder gedefinieerde kijk op service hebben we tal van mooie merken bij elkaar gezocht van sportief casual en informal tot meer formelere kleding en maatwerk. 

We hebben een aantal luxe exclusieve Italiaanse merken toegevoegd, waardoor onze klanten ook de slanker gesneden en modernere fits binnen collectie kunnen vinden.  

 

Wij staan voor U klaar in Bussum en Haarlem, en hopen u snel in onze winkels te mogen verwelkomen.  

Marc Steenbergen & Edward Hidding

Edward & Marc


Service

Als wij de Dikke van Dale naslaan op het woord Service dan lezen wij het volgende:

ser·vice (de; m; meervoud: services)

- de zorg waarmee een bedrijf haar klanten van dienst is

Het lijkt zo eenvoudig, maar vandaag de dag is goede service in een winkel nog een zeldzaam goed. Service staat bij Marc Edwards hoog in het vaandel. Wij zullen ten alle tijden zo goed mogelijk ons best doen om u van dienst te zijn. 

Maatwerk

Uiteraard adviseren wij u ook als het gaat om maatpakken. Met een los binnenwerk (full canvas / ongeplakt) behoudt de stof zijn eigenschappen en zet het jasje zich naar het lichaam van de drager. Hierdoor voelt jouw jasje als een tweede huid. Een ongevoerd jasje zonder schoudervulling versterkt dit nog eens. Een half canvas pak zorgt voor onberispelijkheid; het pak zit als een harnas dat zekerheid geeft. Het grote verschil met maatconfectie is dat we niet gebonden zijn aan vaste patronen, regels of voorgeschreven modellen.

Openingstijden

Kijkt u voor onze (aangepaste) openingstijden op onze contactpagina.

Klantenkaart

De klantenkaart van Marc Edwards is virtueel, dus niet nog een extra plastic kaart in uw overvolle portemonnee. Als houder van een Marc Edwards klantenkaart bent u automatisch lid van de club. Onze leden profiteren van exclusieve vouchers, aanbiedingen en speciale koopavonden. Onze kledingadviseurs vragen u bij het afrekenen of u geïnteresseerd bent in een Marc Edwards klantenkaart. 

Werken bij Marc Edwards

Weet je wat service inhoudt en hou je ervan om de klant naar beste kunnen te adviseren, ook al betekent dit dat het allemaal wat extra tijd en inzet vergt? Dan ben je misschien wel geschikt voor het team van MarcEdwards. 

Wij zijn per direct opzoek naar

- Weekendhulpen

Mail je CV met foto en motivatie vandaag nog naar [email protected]

Vacatures

 • Marc Edwards Haarlem
  Marc Edwards Haarlem
  Grote Houtstraat 59
  023-2049010    
 • Marc Edwards Bussum
  Marc Edwards Bussum
  Nassaulaan 11
  035-7603323