Maatwerk | Uw maatpak van MarcEdwards Bussum & Haarlem

Maatwerk

In het Woordenboek wordt "maatwerk" alsvolgt omschreven:

V.) 1) Het op de juiste maat maken van kleding 2) Nauwkeurig afgestemde arbeid 3) Op maat gemaakt 4) Precisie arbeid 5) Werk op bestelling gemaakt 

Bij MarcEdwards Menswear in Bussum & Haarlem kunt u terecht voor zowel een pak direct uit het vak van bijvoorbeeld Tagliatore, Tommy Hilfiger, Roy Robson, Corneliani, Corneliani CC, Ralph Lauren, en Studio Milano, maar mocht u toch specifieke wensen hebben kunnen wij exclusief voor u ook in beide filialen een pak op maat verzorgen. Keuze uit meer dan 500 stoffen voor zowel een prachtig pak, jasje, vestje of broek. 

Door onze tailor word er samen met u een pak geheel naar eigen keuze samengesteld, van de stof, de voering en de knopen tot aan de maakwijze. De maakwijze kan varieren van traditioneel tot aan een super soft gemaakte binnenvoering. 

De keuze is aan U.....

Het is aan te raden om hiervoor een afspraak te maken, zodat we dan ruim de tijd voor u hebben en het perfect in orde kunnen maken. 

Dit kan voor Bussum via [email protected] of telefonisch 035 760 33 23 en voor Haarlem via [email protected] of 023 204 90 10

Custom-Made